Hatékony készítmény a visszér ellen

legs-g21e40c594_1920.jpg

A visszér, vagyis a vénák tágulata egy gyakori probléma, amely különböző korú embereket érint. Nem csak rontja a lábak esztétikai megjelenését, hanem komoly szövődményekhez is vezethet: fekélyekhez, trombózis kialakulásához stb. 

Szerencsére a természet adott nekünk egy csodálatos eszközt - a gesztenye kivonatot, amely erőteljes gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

A gesztenye kіvonat aktív összetevői

A gesztenye hatékonyságának titka a visszér esetén az összetételében rejlik.

Eszcin - a gesztenyében található egyik legfontosabb aktív anyag. Megerősíti a vénák falát, javítja a mikrocirkulációt, csökkenti a duzzanatokat és a fájdalmat. Emellett javítja a kapillárisok áteresztőképességét, ellenállóbbá teszi őket a sérülésekkel szemben.

Flavonoidok - növényi vegyületek csoportja, amelyek antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek. Csökkentik az oxidatív stresszt, amely károsítja a vénák falát. Erősítik a kapillárisokat, javítják a mikrocirkulációt és harcolnak a szabad gyökök ellen.

Tanninok - növényi polifenolok, amelyek csökkentik a gyulladást és a duzzanatot, valamint javítják a vénák tónusát. Segítenek csökkenteni a kapillárisok törékenységét és javítják az érfal áteresztőképességét.

A gesztenyében olyan szerves savak is megtalálhatóak, mint az almasav, citromsav, borkősav és oxálsav. Ezek enyhe diuretikus hatásúak, ezért segítenek csökkenteni a duzzanatokat. Emellett javítják a szövetek anyagcseréjét és elősegítik a sebek gyógyulását.

Hogyan segít a gesztenye kivonat a visszérnél

Az eszcin, a tanninok és a flavonoidok segítenek javítani a limfadrénázst és az extra folyadék szövetekből való eltávolítását. Ezért a gél és kenőcsök, amelyek ezekre az összetevőkre épülnek, képesek csökkenteni a duzzanatokat. A gesztenye kivonatának a gyulladáscsökkentő tulajdonságai segítik enyhíteni a visszerek által okozott fájdalmat, ezzel csökkentve a kellemetlenségeket.

A gesztenye kivonat rugalmasabbá és ellenállóbbá teszi a vénákat a nyújtásra, stimulálja a vérkeringést és elősegíti a sebek gyógyulását. A krémek, gélek és olajok, amelyek ezt az összetevőt tartalmazzák, segítenek megerősíteni és hidratálni a bőrt, javítják annak tónusát és regenerációját.

A gesztenye kivonatot sok éven át biztonságosan és hatékonyan használták. A legtöbb ember jól tolerálja, és ritkán okoz mellékhatásokat. A legjobb módja ennek az összetevőnek a hasznosítására a helyi alkalmazású termékek használata. A gél alapú termékek közvetlenül a problémás területre hatnak és hatékonyan megszüntetik a visszér tüneteit.

Vasaxal - hatékony gél visszérre gesztenye kivonattal

Ha lábainak nehézsége, duzzanata, fájdalma vagy a vénás "hálók" megjelenése zavarja, fontos cselekedni. Próbálja ki a Vasaxal természetes gélt a visszértágulat tüneteinek enyhítésére. Egyedülálló formulánk segít enyhíteni a visszér okozta kellemetlenségeket, javítani a vérkeringést és csökkenteni a gyulladást.

A Vasaxal gél használata egyszerű és kényelmes. Naponta kétszer, könnyű masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be a problémás bőrfelületekre. A gél rendszeres használata észrevehető enyhülést és a visszérrel kapcsolatos kellemetlenségek csökkenését eredményezi.

Ne hanyagolja el az egészségét. Próbálja ki a Vasaxalt ma, és ajándékozza meg lábait egészséggel és könnyedséggel minden lépésnél!

https://www.facebook.com/vasaxal 

420182707_122110016594247968_253428294488504396_n.png

A bejegyzés trackback címe:

https://healthytips.blog.hu/api/trackback/id/tr1318366759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egészség

Friss topikok

Címkék

bőr (1) Cukorbetegség (1) cukorbetegség (1) egészség (1) Exofeet olaj (1) férfi egészség (3) férfi erő (3) férfi potencia (1) Feronex (1) Fogyókúra (1) fülfájdalom (1) Gomba (1) Hallás (2) Hipertónia (1) ízületek (1) Magas vérnyomás (1) magas vérnyomás (6) Máj (1) Neoveris (3) Női egészség (1) paraziták (2) Potencia (1) potencianövelés (1) sajtóközlemények (2) scapa de paraziták (1) Szemészet (1) Vermixin (1) Visoptic Duo (1) visszér (1) zaj a fülben (1) alacsonyabb vérnyomás (1) allergiák (1) alternatív gyógyászat (7) bélparaziták (2) biztonságos fogyás (1) bőr egészsége (1) cukorbetegség kezelése (1) cukorbetegség megelőzése (1) cukorbetegség terápia (2) cukorcsökkentés (1) dermatózisok (1) egészség (4) egészségügy (1) életkorral összefüggő látásproblémák (1) életkorral összefüggő változások (1) étrend-kiegészítő (1) férfi erő (1) férfi potencia (2) férgek (4) fertőzés (1) fitoterápia (1) fogyás (1) fülfájdalom (1) fülzúgás (1) gomba (1) gombaférgek (3) gombakezelés (1) gombásodás megelőzése (1) gomba kezelése (1) gombócok (1) gyógynövények (1) gyógynövények nyomás kezelésére (1) halláscsökkenés (2) halláskárosodás (1) halláskárosodás zaj a fülben (1) hallásproblémák (1) hallás javítása (1) Húgyúti betegségek (1) Húgyúti egészség (1) Húgyúti rendszer-kiegészítő (1) ízületi betegségek (1) ízületi kezelés (1) ízületi kiegészítés (1) ízületi problémák (1) jó erekció (1) karcsú alak (1) kiütések (1) körömfertőzés (1) körömgomba (1) körömgomba kezelések (1) krónikus prosztatagyulladás (1) krónikus prosztatagyulladás kezelése (1) lábgomba (1) látás (1) látásjavítás (1) látásjavító (1) látásproblémák (1) látásromlás (1) látást segítő vitaminok (1) látás vitaminok (1) libidó (1) magas vércukorszint (1) magas vérnyomás kezelése (1) magas vérnyomás támogatása (3) magas vérnyomás tanácsadás (2) magas vérnyomás terápia (7) magas vérnyomás természetes kezelése (4) májbetegség (1) májkezelés (1) májkiegészítő (1) megszabadulni a parazitáktól (3) merevedési zavarok (1) mycosis (1) Női egészség-kiegészítő (1) nyomásingadozás (2) nyomásproblémák (1) onychomycosis (1) orsóférgek (3) parazitaellenes szer (3) paraziták (2) parazita fertőzés (3) parazita invázió (1) potencia javítása (1) prediabétesz (1) prosztatagyulladás (2) prosztatagyulladás kezelése (1) prosztata betegség (1) szemproblémák (1) szív- és érrendszeri betegségek (1) természetes gomba kezelés (1) természetes kezelés (1) természetes kezelési módszerek (3) természetes magas vérnyomás kezelés (1) tesztoszteron (1) urogenitális rendszer betegségei (1) vénabetegség (1) vénás problémák (1) vércukorszint növelés (1) vérnyomás (2) visszér (3) visszér kezelése (4) visszér megelőzés (3) visszér terápia (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása