A látásromlás folyamatát meg lehet állítani! Minden rajtunk múlik

visoptic-duo-komentarze-1024x683.jpg

A bolygónkon szinte mindenki szenved a látásromlástól az életkor előrehaladtával. A természetes öregedés folyamata és az anyagcsere-folyamatok megváltozása 25 éves kor után kezdődik. Ezek a változások azonban az ön testétől és életmódjától függően gyorsabban vagy lassabban is kialakulhatnak. Mindenkinek megvan az esélye arra, hogy megőrizze látását idős koráig. 

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan előzhetjük meg a romlási folyamatot, először is tudnunk kell, hogy milyen tényezők befolyásolják azt. Vizsgáljuk meg ezt részletesebben. Számos fő oka van annak, hogy a szem idősebb korban egyre rosszabbul lát.

Szemizom terhelésének hiánya

Az egy dologra (könyvre, monitorra stb.) való állandó koncentrálás a szemlencsét irányító izmok állapotának romlását okozza. Meggyengülnek és elveszítik alakjukat. Ennek megelőzése érdekében rendszeresen végezzen olyan gyakorlatokat, amelyek során tekintetét a közeli és távoli tárgyakra koncentrálja.

A retina természetes öregedése

Ahogy öregszünk, a fényérzékeny pigment, amely a jó látást biztosítja számunkra, romlik. Annak érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig meghosszabbítsuk a funkcionalitását, fontos, hogy a szervezetben egyensúlyban tartsuk a jótékony elemeket. Ehhez az A-, B-, D-, E-vitamin tartalmú élelmiszereket kell beépíteni az étrendbe. Vagy vannak olyan speciális komplexek, amelyek már tartalmazzák az összes szükséges összetevőt.

Rossz vérkeringés

 

A retina nagyon érzékeny szerv, amely elsőként szenved a legkisebb vérkeringési zavaroktól. Fontos, hogy megőrizze az erek egészségét, rendszeresen ellenőriztesse azokat szakemberekkel, és speciális étrendet kövessen, ha hajlamos az érrendszeri megbetegedésekre.

Túlzott szemterhelés

 

A gyenge fény, csakúgy, mint a túl erős fény, pusztító hatással van a retinasejtekre. A látás védelme érdekében viseljen napszemüveget, ne olvasson gyenge fényviszonyok között vagy közlekedés közben, végezzen speciális gyakorlatokat és táplálkozzon kiegyensúlyozottan.

A szemnyálkahártya nedvességhiánya

 

Ha a szem száraz, a látás sokkal rosszabb. Normális körülmények között a szemet egy speciális folyadékkal nedvesítik. Ez biztosítja a szükséges tisztaságot és áttetszőséget. Ha a nyálkahártya kiszárad, kicsit sírhat, ami jót tesz a látásélességnek. Alternatívaként speciális szemcseppek is használhatók.

Visoptic DUO: átfogó látásrehabilitációs program

 

A 40 év felettiek számára létezik egy speciális program, a Visoptic Duo, amely segít megelőzni az időskori látásromlást és megóvni a retinát. Az összes olyan alapvető elemet tartalmazza, amely segít fenntartani a jó látást bármely életkorban.

A termékek hatásspektruma:

Visoptic Duo DAY:

  • javítja a látásélességet;
  • hidratáló tulajdonsággal rendelkezik;
  • véd a gyulladásos folyamatok ellen.

Visoptic Duo NIGHT:

  • javítja a retinasejtek regenerációját;
  • segít megerősíteni az ereket és a hajszálereket;
  • enyhíti a szem megerőltetését és a fáradtságot.

Mindegyik termék kiegyensúlyozott összetételű és kiegészíti egymást. A hatóanyagok együttműködve fokozzák szinergiájukat.

A Visoptic Duo DAY, egy nappali támogató formula, amely a következőket tartalmazza:

  • A-vitamin - javítja a szem fényérzékelési funkcióit, erősíti a szaruhártyát, támogatja a helyes színérzékelést;
  • hialuronsav - hidratál és pótolja a napközben elvesztett nedvességet, véd az UV-sugárzás ellen;
  • kék áfonya kivonat - javítja az éjszakai látást, erősíti a retina hajszálereit és védi az ereket a károsodástól;
  • E-vitamin - javítja a hajszálerek áteresztőképességét, növeli azok rugalmasságát és szilárdságát, védi a szemet az oxidatív stressztől;
  • B-vitaminok - normalizálják a szemnyomásszintet, javítják az erek vérkeringését, javítják a színérzékelést és az éjszakai látást.

A Visoptic Duo NIGHT, éjszakai regeneráló formula, a következőket tartalmazza:

  • csipkebogyó kivonat - védi a retina sejtjeit a károsodástól és az elhalástól, erősíti az ereket, növeli az erek erejét és rugalmasságát, segít megszüntetni a gyulladást;
  • D-vitamin - javítja a retina állapotát, az idegimpulzusok továbbításának normalizálásával helyreállítja a látószervek működését;
  • fekete áfonya kivonat - segít enyhíteni a szem megerőltetését és feszültségét, növeli a látószervek vérellátását és táplálását.

Ha a kedvezőtlen változások már befolyásolták látórendszerét, a Visoptic DUO segíthet megállítani a hanyatlást és fenntartani a szem egészségét.

_-_-_-_-_-680x350.jpg

unnamed_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://healthytips.blog.hu/api/trackback/id/tr3517872795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egészség

Friss topikok

Címkék

bőr (1) Cukorbetegség (1) cukorbetegség (1) egészség (1) Exofeet olaj (1) férfi egészség (3) férfi erő (3) férfi potencia (1) Feronex (1) Fogyókúra (1) fülfájdalom (1) Gomba (1) Hallás (2) Hipertónia (1) ízületek (1) Magas vérnyomás (1) magas vérnyomás (6) Máj (1) Neoveris (3) Női egészség (1) paraziták (2) Potencia (1) potencianövelés (1) sajtóközlemények (2) scapa de paraziták (1) Szemészet (1) Vermixin (1) Visoptic Duo (1) visszér (1) zaj a fülben (1) alacsonyabb vérnyomás (1) allergiák (1) alternatív gyógyászat (7) bélparaziták (2) biztonságos fogyás (1) bőr egészsége (1) cukorbetegség kezelése (1) cukorbetegség megelőzése (1) cukorbetegség terápia (2) cukorcsökkentés (1) dermatózisok (1) egészség (4) egészségügy (1) életkorral összefüggő látásproblémák (1) életkorral összefüggő változások (1) étrend-kiegészítő (1) férfi erő (1) férfi potencia (2) férgek (4) fertőzés (1) fitoterápia (1) fogyás (1) fülfájdalom (1) fülzúgás (1) gomba (1) gombaférgek (3) gombakezelés (1) gombásodás megelőzése (1) gomba kezelése (1) gombócok (1) gyógynövények (1) gyógynövények nyomás kezelésére (1) halláscsökkenés (2) halláskárosodás (1) halláskárosodás zaj a fülben (1) hallásproblémák (1) hallás javítása (1) Húgyúti betegségek (1) Húgyúti egészség (1) Húgyúti rendszer-kiegészítő (1) ízületi betegségek (1) ízületi kezelés (1) ízületi kiegészítés (1) ízületi problémák (1) jó erekció (1) karcsú alak (1) kiütések (1) körömfertőzés (1) körömgomba (1) körömgomba kezelések (1) krónikus prosztatagyulladás (1) krónikus prosztatagyulladás kezelése (1) lábgomba (1) látás (1) látásjavítás (1) látásjavító (1) látásproblémák (1) látásromlás (1) látást segítő vitaminok (1) látás vitaminok (1) libidó (1) magas vércukorszint (1) magas vérnyomás kezelése (1) magas vérnyomás támogatása (3) magas vérnyomás tanácsadás (2) magas vérnyomás terápia (7) magas vérnyomás természetes kezelése (4) májbetegség (1) májkezelés (1) májkiegészítő (1) megszabadulni a parazitáktól (3) merevedési zavarok (1) mycosis (1) Női egészség-kiegészítő (1) nyomásingadozás (2) nyomásproblémák (1) onychomycosis (1) orsóférgek (3) parazitaellenes szer (3) paraziták (2) parazita fertőzés (3) parazita invázió (1) potencia javítása (1) prediabétesz (1) prosztatagyulladás (2) prosztatagyulladás kezelése (1) prosztata betegség (1) szemproblémák (1) szív- és érrendszeri betegségek (1) természetes gomba kezelés (1) természetes kezelés (1) természetes kezelési módszerek (3) természetes magas vérnyomás kezelés (1) tesztoszteron (1) urogenitális rendszer betegségei (1) vénabetegség (1) vénás problémák (1) vércukorszint növelés (1) vérnyomás (2) visszér (3) visszér kezelése (4) visszér megelőzés (3) visszér terápia (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása