A visszerek nem nyilvánvaló okai: megtalálni és megszüntetni a varikózist

pexels-the-lazy-artist-gallery-1703711_1.jpg

A mindennapi életben folyamatosan növeljük annak kockázatát, hogy csatlakozunk a visszeres emberek soraihoz. Ez a cikk elmagyarázza, miért történik ez, és melyek a visszerek teljesen nyilvánvaló okai.

Vérnyomás és öröklődés

Ez a két tényező sajnos független az életmódunktól és a viselkedésünktől. A probléma megfelelő korrekciójával azonban elkerülhető a visszerek súlyosbodása. Statisztikailag a visszérbetegség minden 8. esetéből egy a rossz öröklődés következménye (első vagy másodvonalbeli rokonok is visszérbetegek voltak). Nem zárható ki a magas vérnyomás a vénákban, ami szintén befolyásolja az erek rugalmasságát.

Magas terhelés

Melyik az a pont, amikor a testünk megadja magát a nagy stressznek, amellyel a szervezetünk egyszerűen nem tud megbirkózni? Természetesen ez az edzőtermi edzésnek vagy a napközbeni nagy aktivitásnak köszönhető, de a terhesség és a szülés is veszélyes időszak a nők számára. Ilyenkor a súly gyorsan emelkedik, és nem minden ér képes megbirkózni ezzel a kihívással.

Munka

A szélsőségek mindig veszélyesek, és ez alól az ön munkája sem kivétel. Több mint 8 órát tölt "talpon", vagy éppen ellenkezőleg, az egész időt egy kényelmes irodai székben tölti? Akárhogy is, önt a visszerek kialakulásának veszélye fenyegeti. Az ülő testhelyzetben a vénák összenyomódnak, és a vér áramlása károsodik. Az állandó mozgás nagy terhelést jelent a vénákra, ami szintén súlyosbíthatja a problémát.

Gyenge immunrendszer és elhízás

A kóros testtömegindex vénaproblémákhoz vezethet. Minél gyorsabban nő a testsúlya, annál gyorsabban nő a visszeresség kockázata. A lábai egyszerűen nem bírják a rájuk nehezedő terhelést, megduzzadnak, a rengeteg rossz koleszterin miatt csökken az erek lumenje, és az anyagcsere-folyamatok lelassulnak. A gyenge immunrendszer is okozhat visszerességet, mivel a szervezetben minden szorosan összefügg egymással.

Káros szokások

Az alkoholtartalmú italok fogyasztása, a gyorséttermi ételek fogyasztása, a lábak keresztbe helyezése, a gyakori szaunázás vagy a szoláriumozás - mindezen rossz szokások közös jellemzője, hogy hajlamosabbá teszik a szervezetet a vénás hálózatok és a pókhálós vénák, majd a kifejlett visszerek kialakulására.

Neoveris: megbízható készítmény a visszerekre


Fontos megjegyezni, hogy a visszér nem kozmetikai hiba, hanem egy teljes körű egészségügyi kórkép, amely azonnali kezelést igényel. A
Neoveris egy hűsítő hatású lábgél. Biztonságos, természetes alapú formula, amely segít enyhíteni a visszerek kellemetlen tüneteit.

A Neoveris gél hatásspektruma:

  • segít növelni a vénák tónusát;
  • segít normalizálni a vérkeringést;
  • megakadályozza a trombózist;
  • segít megszüntetni a nehézség érzését, a fájdalmat és a görcsöket;
  • megszünteti a duzzanatot és vízelvezetőként működik;
  • helyreállítja a véráramlást.

A Neoveris gél formula prémium minőségű, magas biztonsági profillal rendelkező biogén természetes összetevőkből áll:

  • a troxerutin vénás, gyulladáscsökkentő és ödémaellenes hatású, csökkenti a kapillárisok permeabilitását és törékenységét. A troxerutin erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és növeli az érfal sűrűségét;
  • az allantoin biztosítja más anyagok gyorsabb behatolását a bőrbe;
  • a gesztenyekivonat számos flavonoidot, tanninokat és vitamint tartalmaz, amelyek normalizálják a vérkeringést és növelik a hajszálerek tónusát;
  • az ázsiai gázló kivonat erősíti a kötőszöveteket;
  • a hialuronsav és a kamillakivonat nyugtatja a bőrt;
  • a csodabogyót a vénás erek szűkítésére használják.

A Neoveris hűsítő hatású gél rendszeres megelőző használatával visszaadja önnek az aktív élet örömét merevség és fájdalom nélkül.

https://www.facebook.com/neoveris/  

279180199_519065366364218_4317505141168765320_n_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://healthytips.blog.hu/api/trackback/id/tr1817830765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egészség

Friss topikok

Címkék

bőr (1) cukorbetegség (1) Cukorbetegség (1) egészség (1) Exofeet olaj (1) férfi egészség (3) férfi erő (3) férfi potencia (1) Feronex (1) Fogyókúra (1) fülfájdalom (1) Gomba (1) Hallás (2) Hipertónia (1) ízületek (1) Magas vérnyomás (1) magas vérnyomás (6) Máj (1) méregtelenítés (1) Neoveris (3) Női egészség (1) paraziták (2) Potencia (1) potencianövelés (1) sajtóközlemények (2) scapa de paraziták (1) Szemészet (1) Vermixin (1) Visoptic Duo (1) Visszér (1) visszér (1) zaj a fülben (1) alacsonyabb vérnyomás (1) allergiák (1) alternatív gyógyászat (8) bélparaziták (2) biztonságos fogyás (1) bőr egészsége (1) cukorbetegség kezelése (1) cukorbetegség megelőzése (1) cukorbetegség terápia (2) cukorcsökkentés (1) dermatózisok (1) egészség (4) egészségügy (1) életkorral összefüggő látásproblémák (1) életkorral összefüggő változások (1) étrend-kiegészítő (1) férfi erő (1) férfi potencia (2) férgek (4) fertőzés (1) fitogél (1) fitoterápia (1) fogyás (1) fülfájdalom (1) fülzúgás (1) gomba (1) gombaférgek (3) gombakezelés (1) gombásodás megelőzése (1) gomba kezelése (1) gombócok (1) gyógynövények (1) gyógynövények nyomás kezelésére (1) halláscsökkenés (2) halláskárosodás (1) halláskárosodás zaj a fülben (1) hallásproblémák (1) hallás javítása (1) Húgyúti betegségek (1) Húgyúti egészség (1) Húgyúti rendszer-kiegészítő (1) ízületi betegségek (1) ízületi kezelés (1) ízületi kiegészítés (1) ízületi problémák (1) jó erekció (1) karcsú alak (1) kiütések (1) körömfertőzés (1) körömgomba (1) körömgomba kezelések (1) krónikus prosztatagyulladás (1) krónikus prosztatagyulladás kezelése (1) lábgomba (1) látás (1) látásjavítás (1) látásjavító (1) látásproblémák (1) látásromlás (1) látást segítő vitaminok (1) látás vitaminok (1) libidó (1) magas vércukorszint (1) magas vérnyomás kezelése (1) magas vérnyomás támogatása (3) magas vérnyomás tanácsadás (2) magas vérnyomás terápia (7) magas vérnyomás természetes kezelése (4) májbetegség (1) májkezelés (1) májkiegészítő (1) megszabadulni a parazitáktól (3) méreganyagok elleni küzdelem (1) merevedési zavarok (1) mycosis (1) Női egészség-kiegészítő (1) nyomásingadozás (2) nyomásproblémák (1) onychomycosis (1) orsóférgek (3) parazitaellenes szer (3) paraziták (2) parazita fertőzés (3) parazita invázió (1) potencia javítása (1) prediabétesz (1) prosztatagyulladás (2) prosztatagyulladás kezelése (1) prosztata betegség (1) szemproblémák (1) szennyeződések elleni küzdelem (1) szív- és érrendszeri betegségek (1) természetes gomba kezelés (1) természetes kezelés (2) természetes kezelési módszerek (3) természetes magas vérnyomás kezelés (1) testméregtelenítés (1) testtisztítás (1) tesztoszteron (1) urogenitális rendszer betegségei (1) vénabetegség (2) vénás problémák (1) vércukorszint növelés (1) vérnyomás (2) visszér (3) visszér gél (1) visszér kezelés (1) visszér kezelése (4) visszér megelőzés (3) visszér terápia (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása