Visszerek: minden, amit a betegségről tudni kell

underwear-gaf2896fcf_1920.jpg

A visszerek olyan állapot, amelyről szinte mindenki hallott már. A visszeres betegek 69%-a nem vesz tudomást a problémáról, ami sajnálatos és néha végzetesek a következmények. 

Okok


Az orvosok állítják, hogy a visszerek az erek falának progresszív rendellenességei, amelyeket a tónusvesztés, a tágulás és a vérrögök lerakódása kísér. A tromboflebitisz az alsó végtagok visszeres vénáinak szövődménye, amely végzetes lehet. Meg kell jegyezni, hogy a kutatók még mindig nem értik a betegség természetét, és vitatkoznak a kialakulásának okairól. Számos információ elemzése után azonban megállapítható, hogy a kockázati csoportba tartoznak:

  • rossz öröklődés (40-50%-kal nagyobb valószínűséggel fordul elő ugyanez a probléma azoknál a gyermekeknél, akiknek a szülei visszérbetegségben szenvedtek);
  • genetikai hajlam (a vénafal veleszületett gyengesége);
  • terhesség (a vénás elégtelenség általában a terhesség késői szakaszában jelentkezik az anya testtömegének drámai növekedése miatt);
  • túlzott fizikai aktivitás (a hivatásos sportolók és a táncosok gyakran szenvednek visszerességben);
  • nagy súly (klinikailag elhízott emberek);
  • lányok, akik a magas, instabil sarokkal rendelkező cipőket kedvelik;
  • olyan emberek, akik hosszú ideig állnak a lábukon (bolti eladók, fodrászok, sebészek);
  • hormonális rendellenességekben szenvedő betegek. 

Ezen adatok alapján egyértelmű, hogy a varikózis elleni termékek reklámozása miért elsősorban a női közönséget célozza meg. Valójában a gyengébbik nemet jobban veszélyezteti a visszeresség, mint a férfiakat. Ráadásul a betegség folyamatosan fiatalodik - ha a betegek életkora korábban 45 éves és idősebb volt, most már a 20 éveseknél is előfordul a visszérbetegség.

A betegség kifejlődése


A visszerek megjelenésének mechanizmusa nagyon egyszerű. A vér az ereken keresztül felfelé halad a szív felé. A vénabillentyűk és a járás közben összehúzódó izmok felelősek ezért a mozgásért. Minden ilyen összehúzódás felfelé nyomja a vért, ugyanabban a pillanatban a billentyű kinyílik, és átengedi a vért, szorosan záródik, és megakadályozza, hogy visszafelé áramoljon. A visszeres diszfunkció akkor lép fel, amikor a billentyűk nem zárnak elég szorosan, és a vér az ellenkező irányba áramlik. Ennek következtében a szövetek kevés oxigént kapnak, tónusuk csökken, a falak kitágulnak és elveszítik eredeti rugalmasságukat. 

Megelőző intézkedések


Ha van esélye elkerülni a műtétet, és kizárólag konzervatív módszerekhez folyamodni, akkor a legjobb, ha ezt a lehetőséget választja. Íme néhány általános ajánlás a vénatágulatban szenvedő betegek számára:

  1. Szánjon időt 5 perc testmozgásra. Felállhat, kinyújtóztathatja a lábát, és sétálhat a szobában, de ügyeljen arra, hogy a pulzusszám ne haladja meg a 100-120 ütést percenként. Ne feledje, hogy a visszerek esetén fontos a hát- és nyakizmok erősítése is.
  2. A szakértők azt is javasolják, hogy figyeljünk az étrendre. Valójában nem létezik speciális érszűkület elleni diéta, de vannak általános szabályok a jobb érrendszeri egészség elősegítésére. Először is korlátozza a könnyen emészthető szénhidrátok bevitelét, és egyúttal fogyasszon több rostban gazdag gyümölcsöt és zöldséget. 
  3. Vizsgáltassa meg a hormonszintjét. A nőknél gyakran a magas ösztrogénszint okozza a visszerességet. 
  4. Hagyja pihenni a lábát. A nap folyamán időnként polcolja fel őket, hogy szabályozza a véráramlást.
  5. Vegye be az orvos által előírt támogató gyógyszert.
  6. Javítsa a vénák tónusát speciális kenőcsök vagy krémek használatával. A Neoveris gél ehhez egy jó választás.

A Neoveris egy hűsítő hatású lábgél. Biztonságos, természetes alapú formula, amely a szakemberek által kiválasztott összetevők hatásának köszönhetően segít enyhíteni a visszerek okozta kellemetlenségeket.

Neoveris: gél a visszerekre


A gél használata ajánlott:

  • a vénás kiáramlás és a vénás rendszer működési zavarainak bármely szakaszában;
  • a vénás elégtelenség első jeleinél;
  • a visszerek megelőzésére professzionális és sportterhelés esetén, amely az alsó végtagokat terheli;;
  • a szív- és érrendszer rendellenességei esetén, amelyek az izom- és vénatónus változásait okozzák;
  • a reológiai vérparaméterek rendellenességei, vádligörcsök, terhesség esetén.

A Neoveris gél alapvetően különbözik a piacon kapható vénatonizáló szerektől, mivel nem csak a tüneteket fedi el, hanem a probléma kiváltó okára hat. Egyedi és biztonságos összetételének köszönhetően orvosi rendelvény nélkül is használható.

A gél nem tartalmaz mesterséges, genetikailag módosított vagy gyógyászati anyagokat, tartósítószereket vagy hormonokat. Nem okoz függőséget. A termék könnyű állagú, gyorsan eloszlik és beszívódik, nem hagy ragacsos vagy zsíros maradványt. A Neoveris növeli az erek rugalmasságát, normalizálja a vérkeringést és megelőzi a trombózist. Műtét vagy drága gyógyszerek nélkül ad tartós eredményt.

Ne feledje, hogy a megelőzés sokkal hatékonyabb és olcsóbb, mint a gyógyítás. Ne hanyagolja el egészségét, és időben kérjen orvosi segítséget.

https://www.facebook.com/neoveris/ 

279180199_519065366364218_4317505141168765320_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://healthytips.blog.hu/api/trackback/id/tr9517830791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egészség

Friss topikok

Címkék

bőr (1) Cukorbetegség (1) cukorbetegség (1) egészség (1) Exofeet olaj (1) férfi egészség (3) férfi erő (3) férfi potencia (1) Feronex (1) Fogyókúra (1) fülfájdalom (1) Gomba (1) Hallás (2) Hipertónia (1) ízületek (1) Magas vérnyomás (1) magas vérnyomás (6) Máj (1) méregtelenítés (1) Neoveris (3) Női egészség (1) paraziták (2) Potencia (1) potencianövelés (1) sajtóközlemények (2) scapa de paraziták (1) Szemészet (1) Vermixin (1) Visoptic Duo (1) Visszér (1) visszér (1) zaj a fülben (1) alacsonyabb vérnyomás (1) allergiák (1) alternatív gyógyászat (8) bélparaziták (2) biztonságos fogyás (1) bőr egészsége (1) cukorbetegség kezelése (1) cukorbetegség megelőzése (1) cukorbetegség terápia (2) cukorcsökkentés (1) dermatózisok (1) egészség (4) egészségügy (1) életkorral összefüggő látásproblémák (1) életkorral összefüggő változások (1) étrend-kiegészítő (1) férfi erő (1) férfi potencia (2) férgek (4) fertőzés (1) fitogél (1) fitoterápia (1) fogyás (1) fülfájdalom (1) fülzúgás (1) gomba (1) gombaférgek (3) gombakezelés (1) gombásodás megelőzése (1) gomba kezelése (1) gombócok (1) gyógynövények (1) gyógynövények nyomás kezelésére (1) halláscsökkenés (2) halláskárosodás (1) halláskárosodás zaj a fülben (1) hallásproblémák (1) hallás javítása (1) Húgyúti betegségek (1) Húgyúti egészség (1) Húgyúti rendszer-kiegészítő (1) ízületi betegségek (1) ízületi kezelés (1) ízületi kiegészítés (1) ízületi problémák (1) jó erekció (1) karcsú alak (1) kiütések (1) körömfertőzés (1) körömgomba (1) körömgomba kezelések (1) krónikus prosztatagyulladás (1) krónikus prosztatagyulladás kezelése (1) lábgomba (1) látás (1) látásjavítás (1) látásjavító (1) látásproblémák (1) látásromlás (1) látást segítő vitaminok (1) látás vitaminok (1) libidó (1) magas vércukorszint (1) magas vérnyomás kezelése (1) magas vérnyomás támogatása (3) magas vérnyomás tanácsadás (2) magas vérnyomás terápia (7) magas vérnyomás természetes kezelése (4) májbetegség (1) májkezelés (1) májkiegészítő (1) megszabadulni a parazitáktól (3) méreganyagok elleni küzdelem (1) merevedési zavarok (1) mycosis (1) Női egészség-kiegészítő (1) nyomásingadozás (2) nyomásproblémák (1) onychomycosis (1) orsóférgek (3) parazitaellenes szer (3) paraziták (2) parazita fertőzés (3) parazita invázió (1) potencia javítása (1) prediabétesz (1) prosztatagyulladás (2) prosztatagyulladás kezelése (1) prosztata betegség (1) szemproblémák (1) szennyeződések elleni küzdelem (1) szív- és érrendszeri betegségek (1) természetes gomba kezelés (1) természetes kezelés (2) természetes kezelési módszerek (3) természetes magas vérnyomás kezelés (1) testméregtelenítés (1) testtisztítás (1) tesztoszteron (1) urogenitális rendszer betegségei (1) vénabetegség (2) vénás problémák (1) vércukorszint növelés (1) vérnyomás (2) visszér (3) visszér gél (1) visszér kezelés (1) visszér kezelése (4) visszér megelőzés (3) visszér terápia (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása