Hogyan őrízze meg férfiegészségét hosszú évekre

 

couple-gf15364f95_1920.jpg

A férfiak egészségével foglalkozó szakértők szerint minden férfinak van valamilyen formájú prosztatagyulladása. A leggyakoribb tünetek a szúró fájdalom a gátnál, a gyakori vagy nehézkes vizelés és a merevedési zavarok. 

Miért gyullad be a prosztata? 

A prosztata egy nem páros szerv, amely a férfi reproduktív rendszer része. Mirigy- és izomszövetekből áll. A mirigyszövet gyulladása károsítja a férfi hormon, a tesztoszteron termelését. Az izomszövet gyulladása a húgycsőcsatorna rendellenességét okozza. 

A prosztataszövet gyulladását különböző tényezők okozhatják: 

  • Az urogenitális rendszer fertőzései. Fontos megérteni, hogy nem csak a szexuális úton terjedő fertőzésekről van szó. Néha a kórokozók évekig élhetnek a szervezetben anélkül, hogy bármilyen módon megnyilvánulnának (pl. ureaplazma, mikoplazma). Amint azonban az immunitás gyengül, gyorsan fejlődni kezdenek, és lendületet adnak a patológia kialakulásának. 
  • Mozgásszegény életmód. A mozgáshiány torlódást okoz a kismedencei területen. A prosztataszövetek rossz vérkeringése miatt gyulladásos folyamatok lépnek fel. 
  • Rossz szokások. A dohányzás és az alkohol negatív hatással van a prosztata mirigyre, és a prosztataszövet megduzzadását okozza. Ezenkívül gátolják az immunitást, megkönnyítve a baktériumok behatolását a prosztataszövetbe. 
  • Rendszertelen szexuális aktivitás. A szakértők szerint az absztinencia stagnálást okoz, ami gyulladás kialakulását idézi elő. 
  • Felfázás. Az immunitás általános csökkenése és a prosztata mikrocirkulációjának károsodása hátrányosan befolyásolja a prosztata egészségét. 
  • Elhízás. A túlsúly a férfi hormon, a tesztoszteron termelésének csökkenéséhez vezet, ami viszont pangást okoz. 

Prosztataproblémákra utaló tünetek

A korai stádiumban a prosztatagyulladás egyáltalán nem feltétlenül jelentkezik. Esetenként előfordulhat néhány tünet, amelyek egy-két nap múlva elmúlnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a patológia eltűnt: a legváratlanabb pillanatban kétszeres erővel térhet vissza. A prosztatagyulladásnak általában ezek a tünetei vannak:

  • hidegrázás, láz, hőemelkedés;
  • fájdalom a gátnál, a végbélnyílásban, a herezacskóban, az alhasi részen;
  • fájdalmas magömlés;
  • gyakori vizelési inger, fájdalom vizelés közben, a hólyag teljes kiürítésének képtelensége;
  • a potencia elvesztése vagy akár a libidó teljes elvesztése;
  • zavaros vagy véres vizelet. 

Még ha a prosztatagyulladás csak alkalmanként fordul is elő, nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az akut fázis krónikussá válhat, amelyben a teljes potenciacsökkenés elkerülhetetlen. Egyéb súlyos szövődmények is lehetségesek: 

  • meddőség;
  • jóindulatú daganat;
  • prosztatarák. 

Meg lehet szabadulni a prosztatagyulladástól?

A statisztikák azt mutatják, hogy az 50 év alatti férfiak 30-40%-ánál jelentkezik prosztatagyulladás. 65 éves kor után a férfiak mintegy 75%-a szenved a prosztatagyulladás tüneteitől. Az utóbbi években a patológia "megfiatalodott": a szakértők szerint nem ritka, hogy 20-30 éves férfiaknál prosztatagyulladást észlelnek. 

A prosztata gyulladásának első jeleinél szakemberrel kell konzultálni. Ma már számos készítmény áll rendelkezésre a probléma leküzdésére. Bár némelyikük csak a tüneteket szünteti meg, vannak olyanok, amelyek a probléma okaira hatnak. 

Az Uromexil forte segít fenntartani a prosztata egészségét és enyhíti a kellemetlen tüneteket

Ez egy olyan növényi kivonatokból álló komplexum, amelyek sokféle hatással rendelkeznek: 

  • a fűrészpálma kivonat erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és segít megelőzni a hólyag és a prosztata szöveteinek gyulladását;
  • a csalán kivonat segít fenntartani a normális veseműködést, eltávolítani a szervezetből a méreganyagokat és a radionuklidokat, amelyek az urogenitális rendszer patológiáit okozzák;
  • a tribulus kivonat a mesterséges szteroidok természetes helyettesítőjének tekinthető, segít normalizálni a férfiak és nők hormonszintjét;
  • a perui maca kivonat növeli a vitalitást és az energiát, pozitív hatással van az erekcióra.  
  • a cink segít javítani a sperma minőségét.

Az Uromexil forte kapszula megelőzésre és prosztatagyulladás elleni fellépésre egyaránt alkalmazható. A terméknek halmozott hatása van: hatása hosszú ideig tart a szedése után. 

Vigyázzon az egészségére. Így évekig fitt és aktív maradhat. 

https://www.facebook.com/uromex1lForte/?ref=pages_you_manage 

 maxresdefault.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://healthytips.blog.hu/api/trackback/id/tr6917844121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egészség

Friss topikok

Címkék

bőr (1) cukorbetegség (1) Cukorbetegség (1) egészség (1) Exofeet olaj (1) férfi egészség (3) férfi erő (3) férfi potencia (1) Feronex (1) Fogyókúra (1) fülfájdalom (1) Gomba (1) Hallás (2) Hipertónia (1) ízületek (1) Magas vérnyomás (1) magas vérnyomás (6) Máj (1) méregtelenítés (1) Neoveris (3) Női egészség (1) paraziták (2) Potencia (1) potencianövelés (1) sajtóközlemények (2) scapa de paraziták (1) Szemészet (1) Vermixin (1) Visoptic Duo (1) Visszér (1) visszér (1) zaj a fülben (1) alacsonyabb vérnyomás (1) allergiák (1) alternatív gyógyászat (8) bélparaziták (2) biztonságos fogyás (1) bőr egészsége (1) cukorbetegség kezelése (1) cukorbetegség megelőzése (1) cukorbetegség terápia (2) cukorcsökkentés (1) dermatózisok (1) egészség (4) egészségügy (1) életkorral összefüggő látásproblémák (1) életkorral összefüggő változások (1) étrend-kiegészítő (1) férfi erő (1) férfi potencia (2) férgek (4) fertőzés (1) fitogél (1) fitoterápia (1) fogyás (1) fülfájdalom (1) fülzúgás (1) gomba (1) gombaférgek (3) gombakezelés (1) gombásodás megelőzése (1) gomba kezelése (1) gombócok (1) gyógynövények (1) gyógynövények nyomás kezelésére (1) halláscsökkenés (2) halláskárosodás (1) halláskárosodás zaj a fülben (1) hallásproblémák (1) hallás javítása (1) Húgyúti betegségek (1) Húgyúti egészség (1) Húgyúti rendszer-kiegészítő (1) ízületi betegségek (1) ízületi kezelés (1) ízületi kiegészítés (1) ízületi problémák (1) jó erekció (1) karcsú alak (1) kiütések (1) körömfertőzés (1) körömgomba (1) körömgomba kezelések (1) krónikus prosztatagyulladás (1) krónikus prosztatagyulladás kezelése (1) lábgomba (1) látás (1) látásjavítás (1) látásjavító (1) látásproblémák (1) látásromlás (1) látást segítő vitaminok (1) látás vitaminok (1) libidó (1) magas vércukorszint (1) magas vérnyomás kezelése (1) magas vérnyomás támogatása (3) magas vérnyomás tanácsadás (2) magas vérnyomás terápia (7) magas vérnyomás természetes kezelése (4) májbetegség (1) májkezelés (1) májkiegészítő (1) megszabadulni a parazitáktól (3) méreganyagok elleni küzdelem (1) merevedési zavarok (1) mycosis (1) Női egészség-kiegészítő (1) nyomásingadozás (2) nyomásproblémák (1) onychomycosis (1) orsóférgek (3) parazitaellenes szer (3) paraziták (2) parazita fertőzés (3) parazita invázió (1) potencia javítása (1) prediabétesz (1) prosztatagyulladás (2) prosztatagyulladás kezelése (1) prosztata betegség (1) szemproblémák (1) szennyeződések elleni küzdelem (1) szív- és érrendszeri betegségek (1) természetes gomba kezelés (1) természetes kezelés (2) természetes kezelési módszerek (3) természetes magas vérnyomás kezelés (1) testméregtelenítés (1) testtisztítás (1) tesztoszteron (1) urogenitális rendszer betegségei (1) vénabetegség (2) vénás problémák (1) vércukorszint növelés (1) vérnyomás (2) visszér (3) visszér gél (1) visszér kezelés (1) visszér kezelése (4) visszér megelőzés (3) visszér terápia (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása