Szigorúan férfiaknak: hogyan lehet javítani a potenciát természetesen

z25405576icr_przygnebiony-facet-i-w-tle-jego-zalamana-partnerka.jpg

A potencia nem csak a férfi aktív szexuális életre való képessége, hanem fizikai és lelki egészségének jelzője is. A normális hatékonyságot az egész test harmonikus működése biztosítja. Azonban a modern életritmusban nem könnyű fenntartani ezt a munkát. Környezeti romlás, mozgásszegény életmód, kiegyensúlyozatlan táplálkozás - ezek és sok más dolog hátrányosan befolyásolhatja a férfi test potenciáját és egészségét.

A merevedési zavar 7 fő oka

 

Felmérések szerint a férfiak 78%-a úgy véli, hogy az erekciós problémákat pszichológiai tényezők váltották ki. A férfiaknak azonban csak 18%-a küzd reprodukciós problémákkal pszichológiai okok miatt. A fennmaradó 80% – a szervezet szerves rendellenességei.

A merevedési zavar 7 oka:

  • depresszió és stressz;
  • szív- és érrendszeri rendellenességek;
  • magas vércukorszint;
  • egészségtelen szokások (dohányzás, alkoholfogyasztás);
  • ülő vagy mozgásszegény életmód;
  • az urogenitális rendszer gyulladásai és fertőzései.

Minél idősebb egy férfi, annál valószínűbb, hogy problémái vannak a potenciával. Ennek oka a szervezet hiányos tesztoszteronszintje, az érfal csökkent rugalmassága, a magas koleszterinszint és a rossz keringés. A középkorúság vagy az öregség azonban nem ok arra, hogy abbahagyjuk a nemi életet. Még 80 éves korban is van esély arra, hogy elkerüljük a potenciával kapcsolatos problémákat.

Ideje riadót fújni: a merevedési zavar jelei

 

A merevedési zavar lassan halad előre, de a szervezet azonnal jelezni kezdi, hogy valami nincs rendben vele. A kisebb jelek figyelmen kívül hagyása nagy problémához és teljes szexuális impotenciához vezethet. A reproduktív diszfunkciót jelezheti: 

  • korai magömlés;
  • a pénisz keménységének hiánya a közösülés során;
  • az erekció részleges vagy teljes elvesztése az intimitás során;
  • tompa vagy elmaradt orgazmus;
  • az ondófolyadék mennyiségének csökkenése az ejakuláció során;
  • kényelmetlenség, kellemetlen érzés az intimitás során;
  • az éjszakai, reggeli és önkéntelen erekció hiánya vagy csökkent gyakorisága.

A pszichológiai merevedési zavarok szerves diszfunkcióvá alakulhatnak. Ennek a rendellenességnek a legfőbb súlyos következményei azonban a pszichológiai problémák: depresszió, kisebbrendűségi érzés, érzelmi instabilitás és a libidó teljes elvesztése. Gyógyulási program nélkül a férfi teljesen elveszítheti a szexuális életre való képességét.

Hogyan lehet javítani a potenciát természetesen

 

A férfiaknál a tesztoszteron hormon felelős a potenciáért. Hiánya a libidó csökkenéséhez vezet. A potencia javítása és a merevedési zavarokkal kapcsolatos komplikációk megelőzése érdekében normalizálni kell a szervezet tesztoszteron termelését. 

Főbb ajánlások:

  1. Kiegyensúlyozott étrend. A potencia és a helyes táplálkozás összefüggnek egymással. A potenciát helyreállító étrendnek tartalmaznia kell halat és tenger gyümölcseit, borjúhúst, csirkét, sovány sertéshúst, alacsony zsírtartalmú tejtermékeket, diót, zöldségeket, főként citrusféléket és almát, méhészeti termékeket.
  2. Napirend. Az alvás-ébrenlét rutinnak tartalmaznia kell 7-8 óra alvást éjszaka, 1-2 óra pihenést napközben, valamint azonos időben történő lefekvést és felkelést.
  3. Nincs stressz. Minden stressz sokkolja a szervezetet. És ez nem múlik el következmények nélkül. A potencia javítása érdekében ajánlott növelni a stressztűrő képességét. Ebben segít a magnéziumot és B-vitaminokat tartalmazó vitaminkomplexek, a rendszeres pihenés, a hobbi.
  4. A rossz szokásokról való lemondás. A dohányzás és az alkoholfogyasztás negatív hatással van a szív- és érrendszerre, ami gyakran vezet potencia problémákhoz. Az egészséges életmód és az egész szervezetről való gondoskodás ajánlott a merevedési funkció helyreállításához.
  5. Szexuális aktivitás. A hosszan tartó absztinencia a prosztata pangásához és gyulladásához vezethet. Hosszú önmegtartóztatás után nehéz helyreállítani a szexuális aktivitás normális ritmusát, mert a szükséges mirigyek funkcionalitása csökken
  6. Testmozgás. Az aktív életmód segít javítani a vérkeringést az egész testben, beleértve a kismedencei szerveket is. A Kegel-gyakorlatok és a medencefenék izmainak edzése segíthet megbirkózni a korai magömléssel és növelheti a közösülés időtartamát.

A potencia helyreállításának fokozatos módszere

 

 A férfi hormonszintézis normalizálásának hatékony módja a hasonló tulajdonságokkal rendelkező biológiailag aktív kiegészítők szedése. Az egyik ilyen termék a Feronex. Növényi kivonatokból álló formulát tartalmaz, amelynek célja az izgalom fokozása, az állóképesség növelése és a szexuális együttlét időtartamának meghosszabbítása. A termék javíthatja a vérkeringést és a kismedencei szervek keringését, valamint megszüntetheti a stagnálást és javíthatja a sperma minőségét.

A Feronex segít természetes módon aktiválni a tesztoszteronszintézist és pótolni a tesztoszteronhiányt. A termék cinket tartalmaz. Ez a nyomelem különösen fontos a férfi nemi rendszer egészségéhez. Hatással van az ondófolyadék termelésére, a nemi mirigyekre, és szabályozza a prosztata működését. A növényi kivonatokkal kombinálva a cink könnyen felszívódik a szervezetben és gyorsan hatni kezd.

A maca gyökér kivonat természetes afrodiziákum, amely serkenti és fokozza a libidót. Javítja a sperma minőségét és növeli a termékenységet. A fűrészpálma gyümölcskivonat növeli a szervezet tesztoszteronszintjét és javítja a prosztata működését.

A Feronex kíméletes, de hatékony hatással van a férfi szervezetre. Segíthet helyreállítani a potenciát, amelynek csökkenését különböző tényezők váltották ki. Ez a kiegészítő használható megelőző készítményként vagy a terápiás program hatékonyságának fokozására.

feronex-capsule-opinioni-pareri-680x350.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://healthytips.blog.hu/api/trackback/id/tr8917851103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egészség

Friss topikok

Címkék

bőr (1) Cukorbetegség (1) cukorbetegség (1) egészség (1) Exofeet olaj (1) férfi egészség (3) férfi erő (3) férfi potencia (1) Feronex (1) Fogyókúra (1) fülfájdalom (1) Gomba (1) Hallás (2) Hipertónia (1) ízületek (1) Magas vérnyomás (1) magas vérnyomás (6) Máj (1) méregtelenítés (1) Neoveris (3) Női egészség (1) paraziták (2) Potencia (1) potencianövelés (1) sajtóközlemények (2) scapa de paraziták (1) Szemészet (1) Vermixin (1) Visoptic Duo (1) Visszér (1) visszér (1) zaj a fülben (1) alacsonyabb vérnyomás (1) allergiák (1) alternatív gyógyászat (8) bélparaziták (2) biztonságos fogyás (1) bőr egészsége (1) cukorbetegség kezelése (1) cukorbetegség megelőzése (1) cukorbetegség terápia (2) cukorcsökkentés (1) dermatózisok (1) egészség (4) egészségügy (1) életkorral összefüggő látásproblémák (1) életkorral összefüggő változások (1) étrend-kiegészítő (1) férfi erő (1) férfi potencia (2) férgek (4) fertőzés (1) fitogél (1) fitoterápia (1) fogyás (1) fülfájdalom (1) fülzúgás (1) gomba (1) gombaférgek (3) gombakezelés (1) gombásodás megelőzése (1) gomba kezelése (1) gombócok (1) gyógynövények (1) gyógynövények nyomás kezelésére (1) halláscsökkenés (2) halláskárosodás (1) halláskárosodás zaj a fülben (1) hallásproblémák (1) hallás javítása (1) Húgyúti betegségek (1) Húgyúti egészség (1) Húgyúti rendszer-kiegészítő (1) ízületi betegségek (1) ízületi kezelés (1) ízületi kiegészítés (1) ízületi problémák (1) jó erekció (1) karcsú alak (1) kiütések (1) körömfertőzés (1) körömgomba (1) körömgomba kezelések (1) krónikus prosztatagyulladás (1) krónikus prosztatagyulladás kezelése (1) lábgomba (1) látás (1) látásjavítás (1) látásjavító (1) látásproblémák (1) látásromlás (1) látást segítő vitaminok (1) látás vitaminok (1) libidó (1) magas vércukorszint (1) magas vérnyomás kezelése (1) magas vérnyomás támogatása (3) magas vérnyomás tanácsadás (2) magas vérnyomás terápia (7) magas vérnyomás természetes kezelése (4) májbetegség (1) májkezelés (1) májkiegészítő (1) megszabadulni a parazitáktól (3) méreganyagok elleni küzdelem (1) merevedési zavarok (1) mycosis (1) Női egészség-kiegészítő (1) nyomásingadozás (2) nyomásproblémák (1) onychomycosis (1) orsóférgek (3) parazitaellenes szer (3) paraziták (2) parazita fertőzés (3) parazita invázió (1) potencia javítása (1) prediabétesz (1) prosztatagyulladás (2) prosztatagyulladás kezelése (1) prosztata betegség (1) szemproblémák (1) szennyeződések elleni küzdelem (1) szív- és érrendszeri betegségek (1) természetes gomba kezelés (1) természetes kezelés (2) természetes kezelési módszerek (3) természetes magas vérnyomás kezelés (1) testméregtelenítés (1) testtisztítás (1) tesztoszteron (1) urogenitális rendszer betegségei (1) vénabetegség (2) vénás problémák (1) vércukorszint növelés (1) vérnyomás (2) visszér (3) visszér gél (1) visszér kezelés (1) visszér kezelése (4) visszér megelőzés (3) visszér terápia (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása