6 növény, amely megvéd a férgektől és parazitáktól

630_360_1657368471-303.jpg

A WHO szerint a világ népességének mintegy 25%-a fertőzött paraziták által. A férgek és paraziták mindenütt ott vannak: a tengerparton, az otthonunkban, a tömegközlekedésen, a zöldségpiacon. Szerencsére a természet gondoskodott arról, hogy hatékony természetes megoldástt adjon nekünk erre a csapásra.

"Nekem nem lehetnek parazitáim, alaposan kezet mosok, és soha nem eszem piszkos gyümölcsöt" - ez szinte minden felnőtt reakciója, amikor a bélférgességről van szó. Úgy gondolják, hogy csak a gyerekek képesek megfertőződni. De ez nem így van. Még ha kiváló immunrendszerrel rendelkezik is, és tisztán tartja a kezét, senki sem tudja garantálni, hogy nem kaphat el parazitás fertőzést. A férgek és a paraziták nemcsak az étellel vagy a mosatlan kézzel juthatnak be a szervezetünkbe. Vannak olyan parazitafajták, amelyek a levegőben terjednek, vagy akár a bőrünkbe "belerágják" magukat, és így jutnak a szervezetünkbe.

A modern vizsgálatok nem mindig képesek kimutatni a paraziták jelenlétét a szervezetben. Ezért a szakértők azt javasolják, hogy mindenki, felnőtt és gyermek egyaránt, évente legalább egyszer tegyen parazitamentes intézkedéseket. Ehhez nem szükséges " vegyszereket" szedni. A természet maga teremtett számunkra olyan növényeket, amelyek hatékonyak a paraziták ellen.

Tökmag

Ez egy hagyományos kezelés a paraziták ellen, amelyet ősidők óta használnak. A modern tudomány megerősíti a tökmagok hatékonyságát: ritka aminosavakat tartalmaz amely képes elpusztítani a parazitákat. Aminosavat a magokat borító vékony réteg tartalmaz. Nagyon fontos, hogy a tökmag kémiai összetétele teljesen ártalmatlan az emberre. Nyersen és pörkölve is fogyasztható.

Fokhagyma

Antibakteriális hatású, ezért olyan hatékony mindenféle parazita ellen. A fokhagymában található szerves vegyület, az allicin gátolhatja a paraziták makromolekuláiban lévő fehérjék szintézisét. Az is fontos, hogy a fokhagyma fertőtlenítő hatással van a gyomor-bélrendszerre, ahol a férgek leggyakrabban "megtelepednek".

Gyömbér

A növény egyik jellemzője az intenzív íz; a gyömbér fogyasztásakor a test belső hőmérséklete megemelkedik. Nem nagyon, de elég ahhoz, hogy elpusztítsa a férgeket és a parazitákat. Ezenkívül a gyömbér segíti az emésztést, és segít csökkenteni az élősködők okozta fertőzések tüneteit,például a hányingert és a viszketést. A tudósok megállapították, hogy hatásos a bél és légúti paraziták ellen.

Papayamagok

Tanulmányok kimutatták, hogy a papayamagok jelentős parazitaellenes hatással rendelkeznek. A bennük lévő anyagoknak köszönhetően a papayamagok a paraziták által okozott mérgezés hatásait is leküzdik. Így segítik a májsejtek regenerálódását, tisztítják az ereket, és még a vérrögök kialakulását is megakadályozzák. A papayában nagy mennyiségben megtalálható papain enzim felelős ezért.

Pitypanggyökér

A pitypanggyökér kúra tudományosan bizonyítottan megszabadítja a leggyakoribb paraziták többségétől, nemcsak a belekben, hanem a májban, a vesékben és a vérkeringésben is.

Körömvirág

Régóta használják kiváló, széles spektrumú parazita elleni gyógyszerként. A szárított körömvirág levelek és virágok szintén segítenek megszabadulni a toxinoktól, amelyek mérgezik a szervezetet.

Hogyan lehet megszabadulni a parazitáktól növényekkel? 

A szakemberek legalább 2 hónapos kúrát javasolnak. Természetesen lehet gyógynövényeket gyűjteni és szárítani, őrölni és teaként befőzni. Ez azonban a legtöbb embernek túlkörülményes, különösen a városban élőknek. A fokhagyma használatának is megvannak a maga hátrányai, a sajátos szaga miatt. Így jobb megoldás lenne egy olyan étrendkiegészítő, amely egyesíti ezeket a hasznos összetevőket - a Paraxan kapszula. A terméket kifejezetten a paraziták elleni küzdelemre fejlesztették ki. Kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően erőteljes halmozódó hatással rendelkezik. A kapszuláknak két funkciója van: eltávolítják a parazitákat, toxinokat, és erősítik az immunrendszert az újrafertőződés megelőzése érdekében.

321613818_1556647181467964_389044897846397823_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://healthytips.blog.hu/api/trackback/id/tr4618066280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egészség

Friss topikok

Címkék

bőr (1) Cukorbetegség (1) cukorbetegség (1) egészség (1) Exofeet olaj (1) férfi egészség (3) férfi erő (3) férfi potencia (1) Feronex (1) Fogyókúra (1) fülfájdalom (1) Gomba (1) Hallás (2) Hipertónia (1) ízületek (1) Magas vérnyomás (1) magas vérnyomás (6) Máj (1) méregtelenítés (1) Neoveris (3) Női egészség (1) paraziták (2) Potencia (1) potencianövelés (1) sajtóközlemények (2) scapa de paraziták (1) Szemészet (1) Vermixin (1) Visoptic Duo (1) Visszér (1) visszér (1) zaj a fülben (1) alacsonyabb vérnyomás (1) allergiák (1) alternatív gyógyászat (8) bélparaziták (2) biztonságos fogyás (1) bőr egészsége (1) cukorbetegség kezelése (1) cukorbetegség megelőzése (1) cukorbetegség terápia (2) cukorcsökkentés (1) dermatózisok (1) egészség (4) egészségügy (1) életkorral összefüggő látásproblémák (1) életkorral összefüggő változások (1) étrend-kiegészítő (1) férfi erő (1) férfi potencia (2) férgek (4) fertőzés (1) fitogél (1) fitoterápia (1) fogyás (1) fülfájdalom (1) fülzúgás (1) gomba (1) gombaférgek (3) gombakezelés (1) gombásodás megelőzése (1) gomba kezelése (1) gombócok (1) gyógynövények (1) gyógynövények nyomás kezelésére (1) halláscsökkenés (2) halláskárosodás (1) halláskárosodás zaj a fülben (1) hallásproblémák (1) hallás javítása (1) Húgyúti betegségek (1) Húgyúti egészség (1) Húgyúti rendszer-kiegészítő (1) ízületi betegségek (1) ízületi kezelés (1) ízületi kiegészítés (1) ízületi problémák (1) jó erekció (1) karcsú alak (1) kiütések (1) körömfertőzés (1) körömgomba (1) körömgomba kezelések (1) krónikus prosztatagyulladás (1) krónikus prosztatagyulladás kezelése (1) lábgomba (1) látás (1) látásjavítás (1) látásjavító (1) látásproblémák (1) látásromlás (1) látást segítő vitaminok (1) látás vitaminok (1) libidó (1) magas vércukorszint (1) magas vérnyomás kezelése (1) magas vérnyomás támogatása (3) magas vérnyomás tanácsadás (2) magas vérnyomás terápia (7) magas vérnyomás természetes kezelése (4) májbetegség (1) májkezelés (1) májkiegészítő (1) megszabadulni a parazitáktól (3) méreganyagok elleni küzdelem (1) merevedési zavarok (1) mycosis (1) Női egészség-kiegészítő (1) nyomásingadozás (2) nyomásproblémák (1) onychomycosis (1) orsóférgek (3) parazitaellenes szer (3) paraziták (2) parazita fertőzés (3) parazita invázió (1) potencia javítása (1) prediabétesz (1) prosztatagyulladás (2) prosztatagyulladás kezelése (1) prosztata betegség (1) szemproblémák (1) szennyeződések elleni küzdelem (1) szív- és érrendszeri betegségek (1) természetes gomba kezelés (1) természetes kezelés (2) természetes kezelési módszerek (3) természetes magas vérnyomás kezelés (1) testméregtelenítés (1) testtisztítás (1) tesztoszteron (1) urogenitális rendszer betegségei (1) vénabetegség (2) vénás problémák (1) vércukorszint növelés (1) vérnyomás (2) visszér (3) visszér gél (1) visszér kezelés (1) visszér kezelése (4) visszér megelőzés (3) visszér terápia (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása